Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Тестування посадових осіб на знання чинного антикорупційного законодавства

Однією з найвразливіших категорій професій, що схильні до корупційних ризиків, є працівники органів місцевого самоврядування, бо вони – обличчя влади, а від їх професійної компетентності, моральності, бажання до самовдосконалення та професійного зросту значною мірою залежить розвиток держави.

Корупція настільки тісно увійшла до різних сфер нашого життя, що більшість пересічних громадян зневірилася в тому, що хоч якесь питання можливо вирішити правовим шляхом. Тому цього ганебного явища потрібно позбуватися якнайшвидше.

І щоб ці слова не залишилися лише на папері, керівництво виконкому районної у місті ради вирішило розпочати дієві заходи з тестування посадових осіб на знання чинного антикорупційного законодавства, яке успішно відбулося вчора, 22 жовтня 2019 року.

Хотілося б також нагадати, що ініціаторами корупційних відносин є як представники органів влади, так і кожен з нас, шановні громадяни, під час підкупу з ініціативи прохача.

Тож, по-перше, не мовчіть, боріться з усталеною системою корупції, по-друге, не провокуйте самі подібних ситуацій, і тоді ми зможемо жити у нормальній, щасливій, справедливій країні.

А посадовцям бажаємо вмілого застосування на практиці набутих знань з питань запобігання та протидії корупції.