Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконкомі районної у місті ради

Управління благоустрою та житлово-комунального господарства повідомляє.

Відповідно до п. 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, щороку в період з 1 жовтня по 31 грудня виконкомом Саксаганської районної у місті ради проводиться перереєстрація громадян,  які  перебувають  на квартирному обліку за місцем реєстрації.

Громадянам, які перебувають на квартирному обліку у виконкомі районної у місті ради для щорічної перереєстрації необхідно надати до виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: вул. Володимира Великого, буд. 32, каб. 408:

- довідку про склад сім’ї (для мешканців будинків, що належать до ОСББ, ЖБК);

- копії документів, що посвідчують особу громадянина, що перебуває на квартирному обліку (у тому числі членів сім’ї, які перебувають на квартирному обліку разом з ним);

- копії документів, що підтверджують наявність пільг (для пільгової категорії громадян);

- інші документи, що підтверджують зміни (за необхідності).

 

Громадяни, які тривалий час порушують вищезазначену вимогу чинного законодавства України, та які до 31 грудня 2020 року не оновлять облікові дані квартирного обліку, будуть зняті з квартирної черги у виконкомі Саксаганської районної в місті ради, як такі, що не пройшли перереєстрацію громадян, які потребують поліпшення житлових умов, про що буде направлено їм відповідне повідомлення.