Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Радісне дитинство

Продовжується прекрасна літня пора! Кожен день сповнений новими кольорами, сонячними емоціями та враженнями. 17 липня 2019 для дітей, які проживають на вулиці Генерала Радієвського, відбулося справжнє свято – відкриття дитячого майданчика. Адже саме сьогодні завдяки ініціативі мешканців мікрорайону, органів місцевого самоврядування, депутатського корпусу та, зокрема, народному депутату України Андрію Володимировичу Гальченку, тут з’явився сучасний ігрового майданчик. І відтепер радощів та веселощів у нашої дітвори стане вдвічі більше.

На святкове відкриття зібралося чимало малечі та мешканців мікрорайону. Діти залюбки опановували нові атракціони: гірки, карусель, гойдалку. На самому майданчику вирували веселощі: лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги з казковими персонажами. Від імені жителів мікрорайону, голова будинкового комітету будинку № 12, висловила подяку за турботу та піклування про сьогодення й майбутнє зростаючого покоління та передала ароматний пиріг ініціаторам добрих справ, що реалізуються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу було зрозуміло: радість в очах дітей – насправді те, заради чого варто жити й працювати!