Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

І знову Гран-Прі

Літо, море, фестиваль… Свято творчості та мистецтва, талантів та праці, юних мрій та великих звершень. «Чорноморська перлина» – Всеукраїнський дитячо-молодіжний фестиваль-конкурс мистецтв. Морський бриз творчості на літній фестиваль «Чорноморська перлина» зібрав юних та обдарованих, натхненних та амбітних.

Молоді таланти з усієї України з 30 червня 2019 року по 06 липня 2019 року приїхали аби показати свою майстерність у різних категоріях, дружно насолодилися морськими хвилями та поспілкувалися із журі, до складу якого увійшли видатні діячі культури та мистецтв України. Зірковий склад судив чесно та справедливо, кожен у міру своєї кваліфікації та за загальним враженням.

Переможці V Всеукраїнського дитячо-молодіжного фестивалю-конкурсу мистецтв «Чорноморська перлина» в номінації «Бальна хореографія» Гран-Прі отримав зразковий ансамбль бального танцю «Вдохновение» міського комунального закладу «Палац культури «Мистецький» Криворізької міської ради (керівники Шумило Ю. С., Шумило Є. В.).

Щира дитяча посмішка та неоціненні таланти!! Фестиваль закінчився, проте обіцяв повернутися знову. Будемо чекати!