Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Вітаємо колектив ДПП «КПВС» із Всесвітнім днем водних ресурсів

22 березня щорічно за ініціативи ООН відмічається Всесвітній день водних ресурсів, який є нагадуванням людству про важливість води та необхідність безпечного доступу до водних ресурсів. У свою чергу для більшості працівників такого підприємства Саксаганського району як ДПП «Кривбаспромводопостачання» такий захід є професійним святом.

Виконком Саксаганської районної у місті ради приєднується до привітань, та з нагоди Всесвітнього Дня водних ресурсів кращих працівників підприємства нагороджено відповідними районними відзнаками.

Ваша робота неймовірно важлива як для кожної людини, так і для міста загалом, адже вода є дорогоцінним ресурсом, який маємо використовувати дбайливо та розумно! В цей день професійного свята бажаємо вам міцного здоров`я, невичерпної енергії, наснаги та доброї життєвої долі. Нехай людська шана буде вам подякою за плідну працю в галузі водного господарства.