Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

15-19 червня 2011 року проходитиме 22-й Харбінський міжнародний торгово-економічний ярмарок

Шановні підприємці!

Інформуємо, що відповідно до інформації, отриманої від Міністерства  закордонних справ у провінції Хейлунцзян (Китайська Народна Республіка) в міжнародному конференційно-виставковому центрі у період 15-19 червня 2011 року проходитиме 22-й Харбінський міжнародний торгово-економічний ярмарок, який є державним міжнародним заходом, що затверджений Урядом КНР. Його організаторами є Міністерство комерції КНР, Комітет реформ та розвитку КНР, Комітет сприяння зовнішньої торгівлі КНР, Народний Уряд провінції Хейлунцзян, Народний уряд провінції Чжецзян, Народний Уряд провінції Харбін, співорганізаторами – 13 зарубіжних державних та комерційних органів.

Під час роботи ярмарку працюватимуть павільйони екологічно чистих продуктів харчування, біотехіндустрії, нових матеріалів, машинобудування, економічного співробітництва, машино-технічної продукції, будівельних матеріалів, товарів для дому, продукції легкої промисловості, традиційної китайської медицини, культурної та туристичної індустрії, меблів, а також окремі павільйони Сянгана, Аоминя, Тайваню, Російської Федерації, Польщі, Німеччини, Бельгії, США, ПАР, Кенії, Бразилії, Мексики та інших зарубіжних країн.

Під час ярмарку буде проведено ряд конференцій і форумів.

Очікується, що у роботі ярмарку братимуть участь близько 10 тис. учасників з 80 країн світу і більше ніж 100 тис. китайських підприємців та бізнесменів.

У разі зацікавленості більш детальну інформацію щодо умов участі можна отримати у організаторів заходу на www.ichtf.com, за телефоном +86 0451 82340100, факс +86 0451 82345874 або е-mail: [email protected].