Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Чергове засідання виконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради

21.10.2020 у приміщенні виконкому Саксаганської районної у місті ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради. Засідання проходило з дотриманням усіх карантинних обмежень.

На засіданні виконавчого комітету розглянуто 44 питання, прийнято 38 рішень. Питання, які були заслухані на цьому засіданні, стосувались готовності житлового фонду, об’єктів соціальної сфери та комунального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років,  житлових питань, захисту дітей. Структурними підрозділами підготовлено 20 інформацій – звітів про роботу комісій за період з 2015 по 2020 рік включно, утворених виконкомом районної у місті ради. 

На засіданні був присутній заступник міського голови Костянтин Бєліков, який вручив відзнаки  виконкому Криворізької міської ради – нагрудні знаки «За заслуги перед містом» І - ІІІ ступенів, грамоти та Почесні грамоти кращим представникам Саксаганського району за сумлінну плідну працю, високу професійну майстерність, відданість справі та активну громадську позицію.

За сумлінну службу з охорони громадського порядку в місті, високі показники в службово-бойовій діяльності, зразкове виконання військового обов’язку нагороджено військовослужбовців військової частини 3011 Національної гвардії України.

За зразкове виконання обов’язків з протидії злочинності, охорони прав і свобод громадян, зміцнення законності в місті Грамотами виконкому Криворізької міської ради нагороджено працівників Полку патрульної поліції в місті Кривий Ріг Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Департаменту патрульної поліції.

За підсумками проведення огляду-конкурсу з благоустрою міста, присвяченого Дню Незалежності України, нагороджені переможці – об’єкти благоустрою:

За зайняте ІІІ місце в номінації:

«Кращий благоустрій загальноосвітнього навчального закладу» - Криворізька гімназія №91 Криворізької міської ради Дніпропетровської області;

 

За зайняте І місце в номінації:

«Кращий благоустрій об’єкта соціального обслуговування»Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі» Криворізької міської ради.

Наступне засідання виконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради планується провести 18 листопада 2020 року.