Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про відкриття закладів дошкільної освіти

Відділом освіти виконкому районної у місті ради та закладами дошкільної освіти Саксаганського району здійснюються всі необхідні заходи щодо відкриття закладів на етапі виходу з карантину та дотримання правил безпеки серед учасників освітнього процесу.

В закладах  створено необхідні умови для організації життєдіяльності дітей: проведено розмітку територій та приміщень для безпечного пересування, підготовлено групові приміщення, прогулянкові майданчики для прийому дітей. Проведення інструктажі з педагогічним та технічним персоналом щодо організації роботи закладів в умовах карантину, здійснюється  обстеження працівників експрес тестами  на  короновірусну інфекцію.

Вжито всі необхідні заходи щодо матеріально-технічного забезпечення  у повній мірі всіх закладів у відповідності до  вимог  Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в період карантину в зв'язку поширенням коронавірусної хвороби у закладах дошкільної освіти, щодо  організації повноцінного харчування.

25 травня заклади дошкільної освіти будуть готові до прийняття дітей.