Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кубок Саксаганського району з Кіокушин карате серед юнаків і дівчат 2006-2014 р. н.

17 березня 2019 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» Криворізької міської ради (вул. Космонавтів, 13) за підтримки народного депутата України Гальченка Андрія Володимировича відбувся ІІІ традиційний Кубок Саксаганського району з Кіокушин карате серед юнаків і дівчат 2006-2014 років народження, де взяли участь 114 спортсменів (105 юнаків і 9 дівчат) з п’яти команд в дев’яти вікових та 25 вагових категоріях.

Згідно з міжнародними правилами Кіокушин карате, Кубок Саксаганського району проходив у повному контакті з використанням захисного спорядження.

Серед переможців районного турніру в трьох номінаціях було відмічено найбільш перспективних спортсменів:

в номінації «За кращу техніку ведення бою» - Новацького Романа клуб «Ічибан-Доджо» (тренер Бабеуш Володимир);

в номінації «Найкращій бій в молодшій категорії» - Федунова Данила клуб «Камінарі» (тренер Григоржевська Катерина);

в номінації «Довгоочікувана перемога» - Соболя Івана КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» (сенсей шихан Панчуков Олександр).

В командному заліку перше загальнокомандне  місце вибороли спортсмени комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» (сенсей шихан Панчуков Олександр), друге місце у команди міської спортивної федерації Кіокушин карате (клуби «Сайфа», «Ічибан-Доджо» президент Бабеуш Володимир), третє місце за командою клубу «Торнадо» (тренер Мармалюк Валерій), четверте місце за командою «Камінарі» (тренер Григоржевська Катерина), п’яте місце залишила за собою команда «СК «Сокіл» (тренер Яцковський Андрій).

Всі переможці та призери Кубку Саксаганського району з Кіокушин карате від народного депутата України Гальченка Андрія Володимировича були нагороджені кубками та медалями, від комітету з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради - грамотами.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні змагань народному депутату України Гальченку Андрію Володимировичу, «Криворізькій федерації Кіокушин карате» в особі голови Панчукова Олександра Гавриїловича та адміністрації комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» КМР в особі директора Селюти Неоніли Василівни.

Бойові мистецтва, особливо Кіокушин карате – це шлях в пізнанні себе, тому, хай для учасників традиційного Кубку Саксаганського району з Кіокушин карате, цей турнір стане однією зі сходинок до перемоги в пізнанні свого особистого шляху.