Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дорогі саксаганці, земляки-криворіжці!

22 лютого - знаковий день для кожного з нас. Адже саме 77 років тому, після тяжких, кровопролитних боїв наше з вами рідне місто було звільнено від ворожої окупації.

Перемога далася нелегко, але у пам'яті нащадків назавжди залишиться подвиг солдатів тієї війни. Партизанів, підпільників, трудівників…Всіх, хто віддав життя та здоров'я, наближаючи Перемогу.

Кривий Ріг - сильне та славне місто зі своєю героїчною і великою історією. І сьогодні, ми як ніколи, дякуємо всім тим, хто, звільнивши місто, відроджував його з руїн і попелу. Тим, хто його відбудовував та вдихнув в нього нове життя. Ці люди завжди були і будуть незмінним прикладом витримки, стійкості, мудрості і любові до життя для кожного з нас. 

У день 77-ої річниці визволення Кривого Рогу від нацистської окупації, бажаю всім мирного неба над головою, міцного здоров’я, добра та благополуччя в сім’ях. Нехай наше чудове місто живе, трудиться і процвітає в ім’я щасливого і спокійного життя наших дітей, заради миру і стабільності в Україні!