Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація щодо проведеного 19. 02. 2021 засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог

          З метою соціальної підтримки сімей Саксаганського району 19 лютого 2021 року відбулося засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог. Розглянуто 31 заяву щодо житлових субсидій та соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

         Детально розглянувши кожну справу, комісією прийнято рішення щодо призначення житлових субсидій 20 сім’ям на понаднормову площу житла, з урахуванням фактично проживаючих громадян, з середньомісячним сукупним доходом меншим, ніж розмір мінімальної заробітної плати та на підставі договору оренди житла. Відповідно до чинного законодавства припинено раніше призначену житлову субсидію трьом сім’ям.

         Розглянуто шість заяв для призначення щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції,  одну заяву для призначення допомоги по безробіттю. Прийнято рішення щодо призначення соціальних виплат семи особам.

          Припинено соціальну виплату одній сім’ї у зв’язку зі зняттям з обліку внутрішньо переміщеної особи.