Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Патріоти своєї Батьківщини

Прадіди і діди, ті, хто відстоювали честь Батьківщини 75 років тому, воювали за свободу, віддаючи свої життя за світле майбутнє, – справжні патріоти. Вони, незалежно від віку, йшли на поле бою, адже для них було важливо залишитися незалежними, прагнули щасливого життя для країни, в якій народилися і виросли.

Патріотичне виховання дітей у комунальному позашкільному навчальному закладі «Станція юних техніків Саксаганського району» Криворізької міської ради здійснюється не тільки під час проведення гурткових занять, а й через систему виховних заходів, проведення екскурсій, виставок, конкурсів тощо. Вихованці щорічно беруть участь в міському та обласному заочному фотоконкурсі «Моя Україна», обласному етапі регіональної виставки науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!».

Вже традиційним стало напередодні дня визволення м. Кривого Рогу від нацистських загарбників проведення в закладі відкритого конкурсу-виставки для молодших школярів закладів загальної середньої та позашкільної освіти «Творча малеча».

На виставку цьогоріч були надані роботи в різних техніках: паперкрафт, моделі найпростішої техніки, макети, діорами військових дій, малюнки та листівки, присвячені відзначенню 75-ї річниці визволення м. Кривого Рогу від нацистських загарбників. Юні автори в своїх роботах відобразили історію військових дій, любов до рідного міста. Їх роботи відрізняються неповторністю, творчим підходом та різноманітністю.

Найкращі роботи відзначені членами журі, а переможці конкурсу-виставки будуть нагороджені грамотами КПНЗ «СЮТ Саксаганського району».

Бажаємо всім творчого натхнення і мирного неба!