Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

УВАГА! Оголошено конкурс проєктів «Теплий дім»

Шановні мешканці багатоквартирних будинків, звертаємо вашу увагу, що з 19.01.2021 у місті Кривому Розі розпочато конкурс проєктів «Теплий дім».

Конкурсні пропозиції приймаються до 26.02.2021 до 16.30.

          Для участі в конкурсі співвласниками багатоквартирного будинку на загальних зборах вирішуються питання щодо уповноваження для участі управителя; особи від житлового будинку під час укладання договору на виконання заходів з енергозбереження; визначення розміру співфінансування за рахунок співвласників та обирається вид енергозбереження:

          - ремонт та ізоляція внутрішньобудинкових мереж центрального опалення;

          - заміна вікон і дверей у місцях загального користування;

          - утеплення стін будинків та підвальних приміщень;

          - виконання капітальних ремонтів міжпанельних швів, покрівель з їх  утепленням;

          - модернізація систем електропостачання багатоквртирного будинку із заміною електрощитових і внутрішньої електропроводки.

          Зазначаємо, що фінансування реалізації проєктів з енергозбереження в багатоквартирних будинках для співвласників багатоквартирного будинку здійснюється коштом міського бюджету та за рахунок співфінансування коштів співвласників зазначених будинків.

Переможці конкурсу визначаються конкурсною комісією за кількістю  набраних балів.

Оцінювання проводяться за бальною системою.

Максимальна кількість балів – 100, яка складається:

- з мінімального розміру заборгованості за житлово-комунальні послуги в перерахунку на 1 м2 загальної площі – до 50 балів;

- найбільшого розміру співфінансування від співвласників багатоквартирного будинку на заходи з енергозбереження, розрахований на 1 м2 площі кварти та нежитлових приміщень будинку – до 50 балів.

Інформацію про переможців конкурсу буде розміщено в березні 2021 року на офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету в мережі Інтернет.

Реалізацію проєктів – переможців заплановано здійснити у 2021 році.

З питань участі у конкурсі звертатись:

- до департаменту розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради за телефонами: (0564) 92-15-44, 92-04-84;

- до підприємств - надавачів послуг з управління багатоквартирними будинками:

- ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС-КР» тел. 0800501346;

- ТОВ «Керуюча Компанія – Наш Дім» тел. 0983926198.