Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Оформлення ID-картки за місцем звернення на час карантину

ID-картка – самодостатній документ, який посвідчує особу та підтверджує громадянство України. У період установлення на всій території України карантину, оформлення документів, що посвідчують особу здійснюється за місцем звернення особи.

Це, зокрема, означає, що НА ЧАС КАРАНТИНУ для отримання паспорта громадянина України у формі ID-картки – вперше, у разі закінчення терміну дії, втрати, при обміні паспорта-книжечки на ID-картку за бажанням чи вклеїти фотокартку по досягненню 25-ти, 45-ти років можна в будь-якому підрозділі Міграційної служби, не залежно від місця реєстрації.

Важливо: Кожна особа, що проживає не за місцем своєї реєстрації, має право на отримання довідки про внесення інформації до Єдиного державного демографічного реєстру. Довідка видається підрозділами міграційної служби протягом трьох робочих днів з дня подання заяви незалежно від реєстрації місця проживання особи.  В довідці зазначається прізвище, ім’я та по-батькові особи, унікальний номер запису в Реєстрі, реквізити документа, відомості про зареєстроване місце проживання. У разі зміни реєстрації місця проживання, інформацію на безконтактний електронний носій  також можна змінити, звернувшись до підрозділу міграційної служби.

Мешканцям Саксаганського району, щоб отримати довідку про реєстрацію місця рпроживання особи до ID картки, необхідно звернутися до відділу реєстрації місця проживання громадян, особисто з 8-30 до 15-30 (з 12-30 до 13-00 санобробка приміщення) щоденно окрім суботи та неділі, за адресою: вулиця Володимира Великого, будинок 32 або через портал державних послуг iGov (https://igov.org.ua), e-mail: terrstr@srvk,gov.ua, skype: [email protected],   Консультації  за номером телефону: 94-82-15.

Просимо дотримуватися обмежень, які діють під час карантину. Обслуговування проводиться тільки за умови використання індивідуальних засобів захисту. Будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе та оточуючих!