Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проведено тренування органів з питань евакуації Саксаганського району

20 жовтня 2021 року, на виконання Плану основних заходів цивільного захисту ланки Саксаганського району ланки ТП ЄДС ЦЗ Дніпропетровської області у м. Кривому Розі на 2021 рік проведено практичне тренування районних органів з питань евакуації.

Районною комісією з питань евакуації на чолі з заступником голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Сергієм Кріпаком відпрацьовано порядок дій щодо організації евакуації населення району у разі виникнення надзвичайних ситуації, пов’язаної з катастрофічним затопленням.

Керівний склад районної комісії відпрацював поставлені завдання щодо налагодження взаємодії зі збірними та приймальними пунктами евакуації району щодо обліку, відправлення, розміщення населення, що підлягає евакуації. В тренуванні взяли участь представники двох закладів освіти, на базі яких, за легендою, розгортаються збірні та приймальні пункти евакуації.