Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про надання 50 % пільг учасникам АТО

   Відповідно до рішення виконкому Криворізької міської ради від 18. 02. 2015 № 78 зі змінами затверджено Порядок надання 50 % пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Порядок визначає механізм надання учасникам антитерористичної операції пільг на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепловодопостачання і водовідведення, з утримання будинків і споруд  та прибудинкових територій, вивезення побутового сміття та рідких нечистот у межах норм, передбачених чинним законодавством України.

   Для здійснення нарахування військовослужбовець, або член сім’ї  військовослужбовця, надає до управління праці та соціального захисту населення  виконкому районної у місті ради за місцем реєстрації такі документи:

- згоду на обробку персональних даних;

- оригінал або завірену копію документа, виданого уповноваженими органами, що підтверджує участь військовослужбовця в антитерористичній операції;

- довідку про склад сім’ї з місця реєстрації військовослужбовця;

та копії:

- копію паспорта (1, 2, 11 сторінки) заявника (з пред’явленням оригіналу);

- копію довідки про присвоєння реєстрового номера облікової картки платника податків військовослужбовця та членів сім’ї, які мають право на пільги, відповідно до ст. 51 Бюджетного кодексу України.

   У разі повернення військовослужбовця із зони проведення антитерористичної операції, заявник зобов’язаний протягом п’яти  робочих днів письмово повідомити про це управління праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради.

Для більш детального роз’яснення з даного питання просимо звертатись до управління праці  та соціального захисту населення виконкому Саксаганської  районної  у  місті ради  за  адресою: вул.  С. Перовської, 16-а, каб. 205, тел. 64-11-49.