Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Боротьба з заборгованістю!

Службою у справах дітей ведеться облік нерухомого майна дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з метою збереження такого житла та для моніторингу заборгованості за житлово-комунальні послуги.

На 01.10.2018 на обліку знаходяться 306 дітей, з яких, 57 – являються власниками та співвласниками житла, а 176 – мають право користування житлом.

Поточна ситуація, яка склалась зі сплати за послуги, правокористування яким мають діти пільгової категорії, проведено «круглий стіл» з питань оплати спожитих послуг для опікунів та піклувальників за участю представників підприємств-надавачів послуг.

Представники підприємств надавали рекомендації щодо оформлення частинної оплати комунальних платежів – реструктуризування.

Корисними виявились поради представника управління праці та соціального захисту населення щодо порядку оформлення опікунами субсидій на закріплене житло.

Опікуни та піклувальники були дуже вдячні за організацію «круглого столу» та поради щодо виявлення та не накопичування боргів за спожиті послуги у квартирах, закріпленого за дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.