Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зіркові спалахи дитинства

25 червня 2019 року на спортивному майданчику по вулиці Космонавтів, 5 у рамках районної спартакіади «Юність» працівниками КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» КМР проведено традиційну районну спортивну програму «Зіркові спалахи дитинства» серед збірних команд тимчасових таборів відпочинку з денним перебуванням дітей. Участь взяли близько 200 чоловік – вихованців таборів «Носороги» (КЗШ № 14), «Спарта» (КЗШ № 72), «Креатив» (КГ № 91) та «M&M's» (КЗШ № 120).

Свято розпочалось парадом учасників спартакіади, до яких з вітальним словом звернувся начальник відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради Іванов А.С.

Програма спортивного свята складалася з двох етапів: естафетно-змагальних зі спортсменами та танцювально-розважальних з вболівальниками, яких на спортивному святі було чимало.

За підсумками змагань перше місце здобула команда «Креатив» тимчасового табору відпочинку з денним перебуванням дітей на базі КГ № 91, друге місце - «M&M's» (КЗШ № 120), третє місце поділили між собою команди «Носороги» (КЗШ № 14) та «Спарта» (КЗШ № 72). Всі команди були нагороджені грамотами та спортивним інвентарем, переможець отримав ще і кубок.