Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Асамблея зірок

Коли усе навколо розквітає,

Своїх зірочок наша школа вітає.

Знову зібрались у дружній родині.

Цей імідж несемо через роки.

Є іскра таланту у кожній дитині.

У 122-й  всі учні - зірки!

Цьогоріч  ми святкуємо знаменний ювілей

Що надихав, окрилював дорослих і дітей.

 

Щороку в сонячні травневі дні КЗШ № 122 організовує проведення фестивалю обдарованої молоді «Асамблея зірок», де вітає учнів, які у поточному навчальному році продемонстрували високі досягнення в галузі науки, творчості та спорту.

2019-2020 навчальний рік виявився особливим, через карантин навчання в ІІ семестрі відбувалося в умовах дистанційної діяльності. У травні 2020 року вітальні слова для обдарованих учнів та їх наставників, учасників фестивалю «Асамблея зірок»,  також пролунали он-лайн на «телеканалі сто двадцять два» у прямому ефірі платформи Мееt.google.com.  

Протягом навчального року школярі працювали під девізом «Місто рідне, Богом освячене, наші досягнення тобі присвячені», тому на фестивалі «Асамблея зірок» тема 245 річниці Кривого Рогу червоною ниткою пройшла через увесь захід. Навіть було обумовлено, що одяг учасників має бути у червоно-зелених кольорах. 

Адміністрацією школи номінантів було представлено широкому загалу під супровід кадрів фільму про головних героїв заходу.  Учні також виходили в прямий ефір, дякували педагогам за їх вклад у перемогу в конкурсах різних рівнів та напрямів. Учасники хореографічного колективу «Фантазія» взяли участь у фестивалі, танцюючи кожна в своїй квартирі та мотивуючи усіх долучитися до запальної руханки. Фіналом свята стало колективне виконання гімну рідного міста «Кривий Ріг - моє місто!».

Щиро вітаємо всіх зі святом!