Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Презентація оновлених книжкових виставок

Час, коли бібліотеки зачинені для користувачів, скоро закінчиться. Було чимало часу для того, щоб підготуватися до відкриття, «підтягти» свої справи та бібліотека-філіал № 15 комунального закладу культури «Міська дитяча бібліо-тека» Криворізької міської ради з нетерпінням чекає на читачів і хоче для них бути ще більш цікавими і привабливими. 

Під час карантину працівники бібліотеки переіндексували фонди, підремонтували приміщення, працювали і працюємо з каталогами та картотеками, не забуваємо про пропаганду книжкового фонду і періодично створюємо дописи для користувачів про нові надходження. 

А ще бібліотекарі працють над оновленням книжкових виставок. А сьогодні  хочемо вам презентувати дві нові книжкові виставки:

перша «Наша планета - колиска життя», яка стимулює дітей і доросдих замислитися над збереженням природи, її різноманіття;

друга «Дівчаче зодвілля на всі сто!» пропонує юним дівчаткам книги про догляд за собою, про види рукоділля, яким можна зайнятися у вільний час, навчить готувати, сервірувати стіл і іншим примудростям господині дому.