Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Щодо відзначення 33-х роковин Чорнобильської катастрофи

Щороку відзначаються трагічні роковини аварії на Чорнобильській АЕС.

17 квітня 2019 року о 14. 00 на засіданні виконкому Саксаганської районної у місті ради головою районної у місті ради Беззубченком В. В. урочисто нагороджено відзнаками районного рівня трьох громадян, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, а саме: гр. Круковського І. М., Малету В. І., Рябиша М. П.

26 квітня 2019 року о 09. 00 год. у церкві Святої мучениці Тетяни (вул. Володимира Великого, 32) у Саксаганському районі відбулася панахида за загиблими та померлими внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Цього ж дня о 10. 00 год. проведено мітинг по вшануванню пам'яті загиблих покладанням квітів до пам'ятного знаку Криворіжцям-учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та закладено капсулу з прізвищами померлих ліквідаторів у 2018 році. У районних заходах взяли участь: заступник голови Криворізької міської ради Бєліков К. А., голова районної у місті ради Беззубченко В. В., представники організацій, установ району, громадської Саксаганської організації м. Кривого Рогу «Союз Чорнобиля» та Криворізького об’єднання інвалідів «Ветерани Чорнобиля».

          Крім того, у міських заходах об 11. 00 взяли участь делегації чорнобильців на чолі з керівниками районних у місті рад, організацій, установ районів з нагоди 33-х роковин Чорнобильської катастрофи та відкриття пам'ятного знаку «Героям Чорнобиля» у Меморіальному комплексі на проспекті Миру.