Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Творчий старт фестивалю «Весна Рудани» у Саксаганському районі

Весна вже зовсім близько, а це означає, що розпочався районний огляд-конкурс (І тур) ХІХ міського фестивалю народної творчості «Весна Рудани».

20 лютого 2021 року відділ культури виконкому районної у місті ради спільно з членами мистецької ради розпочали перегляд виступів творчих колективів, окремих виконавців, виставок образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва закладів культури та освіти Саксаганського району.  

У І турі огляду-конкурсу вже взяли участь: КЗ «ПК «Саксагань» КМР, КЗШ І-ІІІ ступенів № 68 КМР ДО, КПНЗ «Сонях» КМР та КЗСМО «Музична школа № 13» КМР.

Попереду перегляди найкращих творчих виступів школи мистецтв №1, музичних шкіл №№ 3, 5, Палацу культури «Мистецький» та закладів освіти району.

Шановні мешканці району, міста ви маєте змогу у віртуальному режимі познайомитися з учасниками фестивалю лише перейшовши за посиланням: https://www.facebook.com/Відділ-культури-виконкому-Саксаганської-районної-у-місті-Кривому-Розі-ради-100374305394493/

  Всім учасникам фестивалю «Весна Рудани» бажаємо творчих перемог, доброго здоров'я і мистецького натхнення для втілення у життя всіх запланованих бажань.