Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Закладу дошкільної освіти № 191 – 50 років!

На перехресті семи доріг, семи вітрів,

Часів минулих, прожитих років

Є місце, що ніколи незабутнє,

Країна, що народжує майбутнє.

В ній перше слово і вітання,

В ній завжди зустріч і прощання.

Це оберіг дитинства, що ніколи не згаса,

                                                           У ньому нашого життя невичерпна краса!

 

Ювілей дитячого садка - це не тільки історична віха, але і своєрідна межа, що дає можливість оцінити пройдений шлях, згадати добрим словом тих, хто присвятив своє життя, свій педагогічний талант рідному садочку, і, звичайно, уточнити плани на майбутнє.

Дружний та згуртований колектив дошкільного закладу, 11 грудня 2018 року відзначив урочистий ювілей 50-річчя з дня заснування дитячого комбінату № 5 рудоуправління імені Кірова, а на сьогоднішній день комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 191» Криворізької міської ради. Радо вітали всіх у колі дружної трудової родини тих, хто залишив на деякий час свої невідкладні справи і завітав на свято.

На заході були присутні почесні гості, колишні працівники закладу, батьківська громада та співробітники.  

За п’ять десятиліть існування закладу багато чого можна пригадати. Заклад було відкрито в 1968 році для дітей працівників рудоуправління імені Кірова № 5. Назву «Ялинка» заклад отримав після того, як на його території було висаджено 19 ялинок. З першого дня існування була упорядкована територія, закладено великий фруктовий сад, висаджені чагарники, квіти, навкруг приміщення буяв сад, піднялись ялинки, і заспівали… солов’ї. Щоранку, мов крихітні гомінливі струмочки, зливаються в один бурхливий потік, прямують сюди діти. І так 50 років поспіль! Багато це чи мало? Що було позаду і що чекає попереду? Здається, що це відрізок немалий, проте, вагомий. Для всього колективу – це період досягнень та здобутків, втілення планів та ідей, розвиток закладу та найголовніше – виховання підростаючого покоління. З любов в серці, з добром в душі щодня, щохвилини справжні фахівці своєї справи виховують малечу. І нам є чим пишатись. Свідченням цього є численні перемоги, грамоти та досягнення різних рівнів.

Щирі слова подяки від гостей за сумлінну творчу працю, вагомі досягнення в професійній діяльності лунали на адресу працівників закладу, ветеранів, батьківської громадськості. Колектив закладу та працівники були відзначені нагородами різного рівня.

За час свого існування дитячий садок зазнав багато перетворень та дещо залишилося незмінним – безмежна любов до дітей, яку випромінюють навіть стіни закладу. Тож і не дивно, що святкування такої визначної дати пройшло в теплій та затишній атмосфері, а чудова концертна програма, яку підготували працівники закладу, випускники і вихованці, та подарувала гарний настрій всім учасникам та гостям свята. Всі учасники урочистостей отримали невеличкі подарунки від колективу закладу на згадку.  

А закінчилось свято, як і годиться, святковим салютом.