Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Контроль якості атмосферного повітря

Повітря є джерелом кисню, постійне надходження якого в організм потрібне для окислювальних процесів та збереження життя.

Важливими елементами моніторингу є визначення гранично допустимих концентрацій шкідливих речовин і домішок у повітрі. У зв’язку з чим спеціалістами виконкому Саксаганської районної у місті ради сумісно із спеціалістами управлінням екології виконкому міської ради та ВСП «Криворізький міський ВЛД ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ МОЗУ 14 листопада 2018 року було проведено лабораторне дослідження, з метою контролю якості атмосферного повітря Саксаганського району за адресами:

- мкр. Сонячний, 11, біля комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 295 комбінованого типу»;

- мкр. 5-й Гірницький, 15.

Результати досліджень будуть оприлюднені додатково у листопаді поточного року.

Додатково звертаємось до мешканців району: якщо Ви стали свідками забруднення атмосферного повітря в Саксаганському районі несанкціонованими скидами підприємств, просимо повідомити про такі факти у виконком Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, 32; [email protected]).