Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги споживачів житлово-комунальних послуг Саксаганського району!

18.09.2019 у виконкомі Саксаганської районної у місті ради відбулося засідання районної комісії з питань забезпечення своєчасних розрахунків споживачів за житлово-комунальні послуги та енергоносії. На засіданні були присутні представники підприємств-надавачів послуг, а саме: АТ «Криворізька теплоцентраль», КПТМ «Криворіжтепломережа», ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС-КР», КП «Кривбасводоканал», ТОВ «Екоспецтранс», ТОВ «Дніпропетровськгаз збут», ТОВ «Екоспецтранс». Під час якого обговорювались дієві методи та заходи, які застосовуються для повернення боргів. Виконком звернув увагу підприємств надавачів-послуг щодо надання якісних послуг, які в свою чергу будуть спонукати до своєчасної сплати нарахувань мешканців району за отриманні житлово-комунальні послуги та енергоносії. Адже тривала не сплата приводить до адміністративної відповідальності і стягується в судовому порядку, що передбачено ст. 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

Станом на 01 вересня  2019 року заборгованість мешканців Сакса-ганського району за спожиті енергоносії та комунальні послуги становить   281,6 млн. грн., що становить 21,1% від загального боргу по місту 1,3 млрд. грн. Початок опалювального сезону, фактично буде залежати від 100% погашення заборгованості мешканцями району.

Звертаємося з проханням до мешканців району щомісячно сплачувати нарахування за отриманні житлово-комунальні послуги, а якщо вже є борг – звернутися до надавача послуги та укласти відповідний договір про реструктуризацію заборгованості, де буде передбачено графік погашення боргів.