Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Є така професія – здоров’я охороняти

Люди в білих халатах протягом багатьох років рятують чужі життя, ризикуючи власними, і що б не говорили про них, завжди залишаються вірними клятві Гіппократа, яку дають один раз і на все життя. Стоматологи і анестезіологи, хірурги і терапевти, гінекологи і неврологи кожен день стоять на сторожі нашого здоров'я.

День медичного працівника – це професійне свято всіх без винятку працівників охорони здоров’я. Святкують його в Україні щорічно у третю неділю червня.

Напередодні свята в закладах охорони здоров’я Саксаганського району проведено урочистості. Колективи з Днем медичного працівника привітав присутній на святі заступник голови районної у місті ради Криворотній І.І. Шістьох працівників нагороджено Почесною грамотою виконкому районної у місті ради, Грамотою виконкому районної у місті ради також відзначено шістьох працівників.

Слід зазначити, що в цьому році колектив КП «Криворізька міська клінічна лікарня №2» ДОР» відсвяткував 30-річний ювілей. Своє свято працівники святкували у приміщенні міського комунального закладу «Палац культури «Мистецький» КМР, де їх привітали  міський голова Вілкул Ю. Г., народний депутат України Гальченко  А. В., керуючий Криворізькою Єпархією, Митрополіт Криворізький і Нікопольський ЄФРЕМ, голова районної у місті ради Беззубченко В. В., начальник управління охорони здоров'я виконкому Криворізької міської ради Мурашко К.В., голова міської профспілки медичних працівників Кукоб В. П., головний лікар закладу Світловський О.А.