Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Освітяни району взяли активну участь в екологічній акції «Саксаганська толока – 2021»

Працівники закладів освіти району активно долучилися до проведення екологічної акції «Саксаганська толока – 2021», адже весняна пора чи не найкращий час для наведення ладу на прилеглій території.

Освітяни вийшли впорядкувати територію власного закладу, а також долучитися до прибирання й інших  локацій у районі, якими в цьому році були: балка Калетіна, парк «Саксаганський», парк по вулиці Космонавтів, парк «Юність», парк «Гірницький», стадіон ДЮСШ 10, сквер по вулиці Каспійській.

У рамках підтримки Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» освітяни підійшли креативно не зупинилися лише на благоустрої, а також разом з батьківською громадськістю та курсантами Донецького юридичного інституту МВС України озеленювали територію, висаджуючи квіти та саджанці молодих дерев. Крім того здобувачі освіти Криворізьких загальноосвітніх шкіл № 21 та   № 122 долучитися до Всеукраїнських акцій «Пакет не потрібен - поший мішечок», «За чисте довкілля» та в інших корисних для навколишнього середовища ініціативах.

          Чисте довкілля - наше здоров‘я, пам’ятайте про це і поводьтесь  так, щоб не шкодити природі!