Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Чергове засідання виконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради

19.02.2020 у приміщенні виконкому Саксаганської районної у місті ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради.

Питання, які були заслухані на цьому засіданні, стосувались забезпечення сталої життєдіяльності територіальної громади району, збереження законних прав та інтересів громадян, захисту дітей. Всього розглянуто 67 питань. Основним питанням засідання виконавчого комітету, що відбулося, заслухано питання  «Про стан роботи зі зверненнями громадян у виконкомі Саксаганської  районної у місті ради у 2019 році», підготовлене загальним відділом.

Тетяна Бурік, завідуюча загальним відділом, доповіла, що протягом року виконкомом вживалися заходи, спрямовані на вдосконалення організації роботи зі зверненнями громадян, поліпшення умов реалізації права громадянина на особисте звернення, підвищення відповідальності за об’єктивне й своєчасне реагування на звернення та розв’язання проблем, які їх спричиняють. В цілому, виконкомом районної у місті ради забезпечено реалізацію конституційних прав громадян на звернення та вирішення проблемних питань мешканців району на належному рівні.

На засіданні виконавчого комітету в порядку контролю заслухано чотири інформації про хід виконання раніше прийнятих рішень.

Наступне засідання виконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради планується провести 18 березня 2020 року