Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Виїзне обслуговування як подолання життєвих ситуацій

У жовтні 2018 року головою Саксаганської районної у місті ради Валерієм Беззубченком затверджено Порядок надання послуг з реєстрації (перереєстрації) місця проживання громадян з виїздом на місце проживання (лікування) працівниками виконкому районної у місті ради. Цей Порядок визначає механізм організації роботи щодо обслуговування за місцем перебування суб’єктів звернення, обмеженим у пересуванні.

До таких категорій громадян відносяться: особи з інвалідністю, учасники війни, громадяни, які досягли 80-річного віку, а також особи, які тимчасово втратили можливість самостійного пересування.

Виїзне обслуговування за заявками щодо реєстрації (перереєстрації) місця

проживання громадян здійснюється щосереди згідно з графіком виключно для особи – отримувача послуги.

До відділу реєстрації місця проживання громадян звертаються громадяни,

родичі яких не мають змоги з’явитися самостійно для отримання адміністративної послуги, з поважних причин. Та в житті немає нічого неможливого! Вони мають змогу подати заявку на отримання виїзного обслуговування. Таким чином, у відділі реєстрації перевіряється і формується пакет документів для отримання послуги і сплачується лише адміністративний збір (виїзне обслуговування безкоштовне).

При прибутті відповідальної особи для здійснення виїзного обслуговування за зазначеною адресою, працівник надає не тільки адміністративну послугу, а ще й морально-психологічну підтримку.

Найчастіше до нас звертаються «дорослі діти», які перевезли до себе немічних батьків з інших міст, сел,  різних областей України для одночасного зняття з реєстрації та реєстрації місця проживання в Саксаганському районі. Наша місія  - об’єднати родину!

Так, новим мешканцем Саксаганського району стала, колишня мешканка  з Кіровоградщини. Старенька була приємно вражена та дуже задоволена наявністю можливості отримати необхідну послугу, не виходячи з дому. Від щирого серця дякувала і запрошувала до себе у гості.

«Раз добром нагріте серце – вік не охолоне, » - Тарас Шевченко