Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Святкування ювілею школи «65 років знань, добра, любові»

Повертайтесь до рідної школи,

Щоб в дитинство своє зазирнуть,

Щоб хоч в пам’яті роки минулі

На хвилинку назад повернуть.

 

14 листопада  2019 року Криворізька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 70 відзначила 65-річчя з дня заснування. Ювілей школи – це не тільки свого роду історична віха, але і той рубіж, що дає можливість оцінити пройдений шлях, згадати добрим словом тих, хто присвятив своє життя, свій педагогічний талант рідній школі, і, звичайно, поділитися планами на майбутнє.

З теплом та любов’ю було прикрашено фойє: фотозона, виставка дитячих робіт, фотоколаж… Одиннадцятикласники вітали всіх гостей при вході в школу грою на музичних інструментах.

На святі були присутні почесні гості, вчителі, ветерани, випускники, діти, батьки. Запальним танком учасників хореографічного ансамблю «Іскорка» - наймолодших учнів школи - розпочинається свято.

Привітав зі святом всіх присутніх голова Саксаганської районної у місті ради Валерій Беззубченко, нагородив вчителів, трудовий колектив школи, подарував для потреб школи принтер, за дорученням депутата Дніпропетровської обласної ради Надії Подоплєлової вручив Подарунковий сертифікат на 50000 грн. для придбання комплекту стільців для актової зали.

Теплими та щирими були слова привітання заступника директора департаменту освіти і науки виконкому міської ради Тетяни Басової, адже початок її трудової діяльності був саме тут, у школі № 70. Нагороджено вчителів за сумлінну працю, високий професіоналізм. В подарунок школа отримала телевізор.

Великим сюрпризом було те, що завітали на свято школи її ровесники, випускники, яким нині теж 65 років. З теплом, трепетом та сльозами на очах вони згадували своїх вчителів, привітали присутніх та побажали школі процвітання, адже тут тепер навчаються їхні внуки.

Випускники, які працюють в Україні, опановують цікаві професії чи працюють за кордоном та прославляють рідне місто, теж приєдналися до святкування ювілею закладу. Відео-побажання линули звідусіль: Ізраїлю, Америки, Єгипту… Та як би далеко не знаходилися вони, колишні учні школи, завжди подумки повертаються сюди, в затишні стіни рідного дому.

Це було свято зустрічей, свято спогадів, під час якого у багатьох присутніх гостей в очах бриніли сльози. Адже кожен згадував своє життя, дитинство, молодість, яке розпочалося саме в цій школі. Впевнено можна сказати, що тепла, доброзичлива, затишна атмосфера  буде панувати в школі № 70 завжди. Чого ще можна побажати? Успіхів та процвітання!