Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Субсидія чи пільга в опалювальний сезон?

Громадяни, які користуються пільгою, мають можливість самостійно вирішити: користуватися в опалювальний сезон пільгою або субсидією.

Якщо на неопалювальний період із травня по вересень отримувач субсидії виявив бажання отримувати пільги, субсидія була припинена за його заявою.

Тож, якщо в опалювальний сезон з жовтня місяця, на думку сім’ї, доцільніше користуватися житловою субсидією, то уповноваженому представнику домогосподарства необхідно звернутись із заявою про призначення житлової субсидії та декларацією про доходи і витрати до управління  (адже її надання припинено!), оскільки одночасно пільги та житлові субсидії не призначаються.

Для визначення права на призначення житлової субсидії замість пільг на опалювальний період мешканцям району слід звернутися протягом жовтня 2021 року і при наявності підстав, субсидію буде призначено з початку місяця.

На даний час документи до управління можна надіслати  поштою (адреса: 50036, м. Кривий Ріг, вул. С. Перовської, буд. 16А) або скористатись послугою онлайн, заповнивши електронну форму заяви, на сайті Мінсоцполітики України за посиланням https://subsidii.mlsp.gov.ua/, засвідчивши її електронним цифровим підписом.

Громадяни, які бажають особисто надати відповідні документи або не мають змоги користуватися електронними сервісами, за попереднім записом (телефон – 098 360 20 04) приймаються спеціалістами управління  безпосередньо в УПСЗН.

При зверненні до управління просимо дотримуватися маскового режиму!