Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

18 жовтня - Європейський день проти торгівлі людьми

18 жовтня Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Факт його відзначення є нагадуванням про актуальність проблеми торгівлі людьми, а також необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідуванні злочинців, надання допомоги постраждалим, ведення превентивної роботи.

З метою привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем щодо торгівлі людьми учнівська молодь Криворізького професійного ліцею прийняла участь в акції, а саме: розповсюджували інформаційні матеріали серед мешканців Саксаганського району з питань  “Проти Дій Торгівлі Людьми”.

А також для підвищення рівня інформованості учнівської молоді з проблеми торгівлі людьми, практичним психологом Падеріною Т. М. було проведено тренінгове заняття "Тільки здається, що торгівля людьми - міф". Метою заняття було навчити учнів використовувати знання по праву в різних життєвих ситуаціях; обговорити причини, форми та ознаки цього явища; способи втягнення людей.    

Пам’ятайте: стати жертвою торгівлі людьми може кожен, незалежно від статі, віку, рівня освіти чи кваліфікації!

Тому лише об’єднавши зусилля, ми зможемо подолати проблему торгівлі людьми у суспільстві!