Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зі спортом ширше крок в День сім’ї, любові та вірності

Згідно з розпорядженням голови районної у місті ради від 04 вересня 2018 року № 252-р «Про відзначення в районі Дня сім’ї, любові та вірності», з метою підтримання традицій української родини, розвитку та популяризації сімейних цінностей, зміцнення інституту сім’ї, відзначення кращих сімейних династій, 18 вересня 2018 року в парку «Саксаганський» (вул. Бикова, 2) при підтримці народного депутата України Костянтина Павлова відбувся святковий захід з нагоди Дня сім’ї, любові та вірності.

Одночасно з культурно-розважальною програмою на території парку була розміщена спортивна локація, де впродовж всього святкового вечора понад 200 мешканців районі та його гостей, всіх вікових категорій, мали можливість позмагатися, навчитися та випробувати себе в конкурсах та змаганнях з настільного тенісу, шашок, дартсу, гирьовому спорту, легкій атлетиці, курсі самооборони та фітнес програмі.

На пішохідній доріжці паркової зони свою майстерність продемонстрували 30 вихованців тренера-викладача відділення легкої атлетики комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР Коноваленко Олени Станіславівни. До речі, цього вечора сім’я Коноваленків приймала участь у спортивній програмі заходу у повному складі з восьми чоловік.

Силову та ігрову програму «Найсильніший та найспритніший тато» спортивної локації представляли: гирьовий спорт, настільний теніс, дартс та шашки – керівники фізичного виховання професійно-технічних навчальних закладів району (Мараховський Юрій Петрович, Кізімішин Володимир Ілліч та Поліщук Володимир Карпович); курс з самооборони – інструктор Криворізької федерації рукопашного бою від клубу «Борець-2» Моренко Роман Леонідович; фітнес програму – інструктори фітнес клубу «CrossGym» під керівництвом директора Годька Павла Євгеновича.

Переможці, призери та активні учасники спортивних локацій від комітету у справах сім’ї і молоді виконкому Криворізької міської ради отримали солодкі подарунки.

P. S. За підсумками проведення всього спортивного заходу, його назву слід було б змінити в «Найсильніші та найспритніші мами та діти», бо найактивнішими його учасниками дійсно були жінки (мами та бабусі) і діти.

Виконком Саксаганської районної у місті ради приєднується до поздоровлень з нагоди Дня сім’ї, любові та вірності, бажаємо козацького здоров’я, любові та добродуту кожній сім’ї. А ми запрошуємо всіх до спортивних секцій, груп здоров’я, фітнес клубів, інших спортивних закладів, спортивні майданчики, паркові алеї та стадіони всією сім’єю на оздоровлення.

Лозунг «Бути здоровим і спортивним – дуже модно!» - є актуальною темою нашого життя в сьогоденні. Здорова родина – здорова й розвинена країна! Не забуваймо це!