Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дерев’яний фестиваль у парку Саксаганському

15 серпня парк Саксаганський вже п’ятий рік поспіль гостинно вітав учасників Криворізького Дерев’яного фестивалю.

Справжнє осіннє свято із запахом опалого листя та дощу знову зібрало разом саксаганців та гостей району. Як і щороку Криворізький дерев’яний фестиваль проходив за підтримки виконкому Саксаганської районної у місті ради та за активної участі установ і закладів нашого району. Окремо слід відзначити цікаві тематичні виставки виробів з дерева та яскраві фотозони, які підготували освітні заклади та заклади культури району.

Також, у рамках фестивалю відбулася церемонія освячення, яку провів настоятель храма священомученіка Парфірія, протоієрей Андрій Будовський.

Приємно відзначити, що міський фестиваль, який традиційно проводиться на базі нашого району, з року в рік збирає дедалі більше гостей, які приходять до парку Саксаганського відпочити, отримати нові враження та урізноманітнити своє дозвілля. Так, на ювілейний V Криворізький дерев’яний фестиваль завітали близько 1000 осіб.