Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Купатися в невстановлених місцях небезпечно для життя і здоров’я!

   Наближується літо, в спекотні дні багато хто шукає розради біля водоймищ, а дехто, ще з травня розпочинає  «пляжний сезон».

   Але щоб  відпочинок не перетворився на трагедію пам’ятайте: купатися можна лише у встановлених місцях, на яких є рятувальна станція, вода і пісок досліджується відповідними санепідслужбами тощо.

   Інші водоймища не пристосовані до купання: вода в них  може бути джерелом різних кишкових інфекцій, там не чергують рятувальники, не проводяться регулярні дослідження та очищення дна.

   Тому люди повинні усвідомлювати одну просту річ  –  купатись потрібно лише у встановлених місцях. Лише там, за умови дотримання  правил безпеки на воді, можливий безпечний відпочинок.

   Звертаємо увагу, що на території Саксаганського району офіційно визначених, облаштованих місць для купання немає, через невідповідність складу води санітарним нормам.

   Шановні дорослі не дозволяйте дітям гратися біля водоймищ без догляду дорослих та обов’язково роз’ясніть, що купатися в невстановлених місцях  небезпечно!