Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація щодо проведеного 09. 04. 2021 засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог

09 квітня 2021 року проведено засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог, розглянуто 14 заяв мешканців району.

За результатами об’єктивного та неупередженого розгляду справ комісією прийнято рішення щодо призначення житлових субсидій двом сім’ям на понаднормову площу житла.

Розглянуто дві заяви громадян щодо оскарження рішення про відмову в призначенні субсидії, за результатами розгляду порушень в розрахунку субсидії не виявлено.

Розглянуто вісім заяв для призначення щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, одну заяву для призначення тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючий особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, одну заяву для призначення допомоги по безробіттю. Прийнято рішення щодо призначення соціальних виплат 10 особам.