Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Надання послуг з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання громадян в період карантину з протидії поширенню коронавірусної інфекції.

З метою запобігання поширення коронавірусної інфекції відділ реєстрації місця проживання громадян закликає мешканців району обмежити відвідування нашого відділу на період карантину або взагалі утриматися від відвідування нас без нагальної потреби. Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов’язкового відвідування нашого відділу – рекомендуємо громадянам користуватися попереднім записом до електронної черги на порталі державних послуг iGov.

Також повідомляємо, що на позачерговому засіданні Верховної Ради України, схвалено законопроєкт № 3219 про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), одне з положень якого передбачає, що з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення.