Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

КЗШ № 41 – переможці районних змагань з волейболу серед дівчат, КЗШ №68 – серед хлопців 2006 р. н. і молодших

З метою популяризації та розвитку юнацького волейболу в районі, зміцнення здоров’я учнів шляхом залучення їх до регулярних занять ігровими видами спорту, виявлення здібних спортсменів та їх підготовки для подальшої участі у міських і обласних змаганнях, з 07 по 15 жовтня 2019 року в спортивних залах КЗШ № 41 (вул. Співдружності, 44а) та КПНЛ (вул. Володимира Великого, 32а) відбулися районні змагання з волейболу серед дівочих та хлопчачих збірних команд учнів закладів загальної середньої освіти 2006 року народження та молодших за програмою шкільних спортивних ігор «Олімпійські надії», в яких взяли участь більше ніж 120 школярів.

Згідно положення змагань, до фіналу вийшли 4 команди, між якими відбулася запекла боротьба у півфінальних й фінальних іграх.

В змаганнях серед дівчат найсильнішою виявилася команда із КЗШ №41 (тренер Марчук О.В.) – вона і буде представляти наш район на першості міста. Друге місце посіла команда із КЗШ №107 (тренер Попіл С.О.), а третє – дівчата з КНВК №35 «Імпульс» (Тренер Марчук С.А.)

Серед хлопців більш майстерною була команда КЗШ №68 (тренер Азаркіна Л.П.) – переможці районних змагань, гідні представники Саксаганського району на міському етапі.

Друге місце посіла команда КЗШ №107 (тренер Попіл С.О.), третє виборола команда КЗШ №41 (тренер Зубенко А.О.) Варто окремо відмітити команди і тренера 107 школи Сергія Олександровича, які вперше за декілька років вибороли призові місця й одразу 2 других!

Команди переможців і призерів районних змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

З 10 по 14 грудня 2019 року переможці районних змагань будуть захищати кольори Саксаганського району у міських змагань. Тож, часу для підготовки районним чемпіонам вистачить, а ми побажаємо їм успіху та гучних перемог!