Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Голосуй за зміни, голосуй за кращих!

В конкурсі проєктів місцевого розвитку  «Громадський бюджет – 2020» в категорії «Муніципальні проєкти малі» радою конкурсу було визначено 5 проєктів по Саксаганському району, серед яких громада, шляхом голосування, матиме можливість обрати найкращих! Голосування розпочнеться 21 жовтня 2019 року та триватиме до  01 листопада 2019 року. Голосують мешканці міста та внутрішньо переміщені особи, зареєстровані в Кривому Розі, які досягли 18 років.

№ 33 «Трансформація громадського простору: адаптація до спеки»:

проєктом передбачено облаштування громадського простору у Саксаганському районі системою туманоутворення. Система утворення туману може у досить короткий термін створити комфортний мікроклімат, а температуру повітря знизити навіть на 10 градусів! При цьому, розмір площі не має значення. Система контролює не тільки температуру, але й рівень вологості повітря, роблячи його не таким сухим та гарячим, ефективно пригнічує пил та відганяє настирливих комах.

№ 74 «Збереження родинного кола»:

родинний офіс надасть змогу для родин та дітей проводити святкові і соціально значущі заходи. Створиться музей в пам'ять про загиблих в АТО на базі офісу ГО "Асоціація сімей загиблих в АТО м. Кривого Рогу". Це буде місце для ідей, ініціатив, зустрічей, обговорень, діалогів, полеміки тощо. Щось живе, що не просто нагадує нам про серйозні та драматичні події, але й дозволяє триматися разом.

№ 82 «Мистецтво в кожен двір»:

проєкт передбачає облаштування сцени для заходів на мкрн. Гірницький (поряд з Криворізькою загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 68 Криворізької міської ради). Результатом реалізації проєкту буде облаштування сцени, яка відповідатиме вимогам будівельних норм та правил, а також слугуватиме осередком проведення різноманітних заходів для мешканців мікрорайону.

№ 88 «Короткометражний ігровий кінофільм «Сто шагов»:

короткометражний ігровий фільм "Сто шагов", планується створити до 75-ти річчя визволення України від нацистів. Його можна буде демонструвати на всіх святкових заходах пов’язаних з вшанування всіх людей, які захистили батьківщину в роки Великої Вітчизняної війни, всім жителям міста, шкільним установам, а також за межами України.

№ 121 «Покращуючи місто»:

реалізація проєкту буде здійснюватиметься на території Саксаганського району, вул. Володимира Великого, 2 (червона лінія). Основою проєктного рішення є здійснення комплексних заходів з благоустрою, спрямованих на збереження та відновлення об’єктів існуючої забудови міста. Проєктом запропоновано виконати роботи з ремонту капітального ремонту пам'ятника Максиму Горькому та території навколо.

Письмове голосування відбудеться у кабінеті № 115 виконкому Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, 32), час роботи: з 8. 30 до 17. 00 (перерва з 12. 30. до 13. 00) та у суботу з 09.00 до 15.00. Нагадуємо, що для голосування в паперовому варіанті обов’язковою умовою є наявність паспорту громадянина України з відміткою про реєстрацію в м. Кривому Розі (якщо ІD картка, то необхідно мати довідку).

Також, проголосувати можна на електронній платформі реалізації ідей для покращення міста http://gb.kr.gov.ua,  зареєструвавшись за допомогою BankID для клієнтів: ПриватБанк,  ПУМб,  Ощадбанк, Банк Південний,  Idea Bank,   Монобанк, Конкорд банк, Радабанк, Кредобанк, Мотор-банк, Банк Восток.