Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні суб’єкти підприємницької діяльності Саксаганського району!

Звертаємо Вашу увагу, що з настанням осіннього та наближенням зимового періоду необхідно забезпечити об’єкти бізнесу інвентарем для прибирання опалого листя, снігу (граблі, мітли, лопати, скребки), для ліквідації ожеледі - посипковий матеріал (сіль, пісок, відсів).

Відповідно до Правил благоустрою у місті Кривому Розі, затверджених рішенням Криворізької міської ради від 21.10.2015 № 4038 (пп.3.6.3.4, 3.6.3.14), суб'єкти господарювання на земельних ділянках, наданих їм на праві власності чи користуванні, зобов'язані: здійснювати підмітання дорожнього покриття, снігоочищення, видалення снігу, ліквідацію ожеледі - у зимовий період; прибирати та утримувати територію від межі відведеної земельної ділянки до проїжджої частини вулиці, а у випадках, коли відведена земельна ділянка не межує з проїжджою частиною вулиці або відстань до проїжджої частини вулиці значна, на відстані 15 м від межі відведеної земельної ділянки (протягом року).

Нагадуємо Вам, що за недотримання вимог Правил благоустрою у м. Кривому Розі передбачена адміністративна відповідальність за ст. 152 КУпАП з накладанням штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, і на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності - від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Враховуючи вищевикладене, з метою уникнення притягнення до адміністративної відповідальності передбаченої ст. 152 КУпАП, рекомендуємо Вам дотримуватися вказаних Правил та своєчасно підготуватись до зимового періоду!