Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Хрестики-нулики

Спорт – це ранок зі свіжим повітрям,
Це сонце, що гріє ласкаво й привітно.
Спорт – смак свіжих ягід дозрілих,
Спорт, це здоров’,я що дає нам наснагу і силу.
 

Суттєве значення в патріотичному вихованні має фізична підготовка молоді. День фізичної культури і спорту, який відзначається в другу суботу вересня покликаний засобами спортивно-масової та фізкультурної роботи виховувати молоде покоління національно-свідомими громадянами-патріотами.

Тому 13 вересня 2019 року у бібліотеці-філіалі № 20 комунального закладу культури «Міська дитяча бібліотека» Криворізької міської ради пройшла година здоров'я та спорту «Хрестики-нулики».

Про Україну – сильну і спортивну державу, про олімпійців, які примножують славні традиції вітчизняного спорту, прославляючи Україну в світі, про здоров’я та гарне самопочуття, яке спорт дарує людині, розповідають книги представлені у бібліотеці на виставці «Все про спорт».

Юні читачі мали змогу не лише ознайомитися з представленою виставкою, але продемонструвати свою спритність, силу, швидкість, кмітливість та почуття гумору.