Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спортивні ігри та розваги

Літня спартакіада «Юність-2019» в Саксаганському районі традиційно проходить із залученням вихованців тимчасових таборів відпочинку.

02.07.2019 та 04.07.2019 з метою організації змістовного дозвілля та зайнятості дітей та підлітків під час літнього відпочинкового періоду, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в канікулярний період, на базі тимчасового табору відпочинку «Смішарики» Криворізької загальноосвітньої школи № 120 керівники гуртків Центру спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» провели спортивно-розважальні програми: «Спорт замість вулиці» та «Спортивні розваги». В заходи приймали участь команди Криворізьких загальноосвітніх шкіл №№ 19 та 120.

Керівники гуртків демонстрували свою майстерність з хіп-хопу, естетичної гімнастики, боді балету, джамп-фіту та фітнес аеробіки. До ранкового марафону долучилися діти різного віку, які великим задоволенням повторювати рухи за ведучими. Такі унікальні заняття, які з'єднують в собі елементи хореографії, гімнастики, аеробіки, танцювальних уроків, що включають різні стилі та напрями, розвивають не тільки координацію, гнучкість, силові якості, почуття ритму, артистичність а саме головне формують у дітей здоровий спосіб життя.

Крім того діти мали змогу командно позмагатися в естафетах «Веселі старти». Захоплююча, емоційна боротьба принесла спортивне задоволення всім учасникам змагань, на майданчику панувала приємна, дружня атмосфера. В цілому команди змагались у 10 естафетах, які включали різноманітні спортивні вправи. Команди переможців і призерів були нагороджені грамотами та цінними подарунками.

Діти – це наше майбутнє! В здоровому тілі – здоровий дух! А здорова нація – здорове й розвинене суспільство! Пам’ятаємо про це та долучаємося до здорового способу життя.