Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація щодо проведеного 15. 01. 2021 засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог

15 січня 2021 року відбулося чергове засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог.

Для забезпечення соціального захисту незахищених категорій населення комісією розглянуто 39 заяв мешканців району.

З урахуванням конкретних обставин, що склалися у родинах, комісією призначено житлову субсидію 15 сім’ям, з них: на понаднормову площу непрацездатним непрацюючим пенсіонерам, які проживають самі – десяти особам; з урахуванням фактично проживаючих громадян – двом сім’ям;  з середньомісячним сукупним доходом меншим, ніж розмір мінімальної заробітної плати, встановленої на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії – трьом сім’ям.

Також розглянуто 24 заяви щодо соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам. 

19 сім’ям призначено щомісячну адресну допомогу внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання та оплату житлово-комунальних послуг.  Чотирьом сім’ям призначено державні допомоги: при народженні дитини, на дітей одиноким матерям та державну соціальну допомогу малозабеспеченим сім’ям.

Припинено соціальну виплату одній сім’ї у зв’язку зі зняттям з обліку внутрішньо переміщеної особи.