Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Без шкідливих звичок

Проблема вживання алкоголю серед молоді на сьогодні є дуже актуальною, турбує і батьків, і педагогів, і суспільство в цілому. Адже непоодинокі випадки отруєння алкогольними напоями серед дітей.

Спеціалісти вважають, що частина дорослих людей, які страждають алкоголізмом, почала свій шлях із підліткового віку.

Тому, з метою профілактики та упередження проявів дитячої асоціальності 12.12.2018 року на базі Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 68 Криворізької міської ради відбулась інформаційна зустріч на тему: «Профілактика негативних проявів у дитячому середовищі». Учням 8-10 класів спеціаліст служби у справах дітей, сімейний лікар запропонували до уваги ряд відеороликів про наслідки вживання алкоголю, наркотиків, паління тютюнових виробів. Інспектори ювенальної превенції та кримінально-виконавчої інспекції попередили підлітків про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх, адже майже всі злочини останніх вчиняються у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Сподіваємось, що обговорення даних питань та популяризація здорового способу життя надасть змогу молодому поколінню будувати своє майбутнє без шкідливих звичок.