Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги мешканцям району!

16.10.2019 у виконкомі Саксаганської районної у місті ради відбулося засідання виконавчого комітету районної у місті ради. На якому було заслухано та підтримано рішення «Про стан розрахунків споживачів за житлово- комунальні послуги та енергоносії».

Звертаємо вашу увагу, що станом на 01. 10. 2019 заборгованість мешканців Саксаганського району за спожиті житлово-комунальні послуги та енергоносії визначилася на рівні 277,2 млн. грн, що становить 20,9 % від загального боргу по місту (1,3 млрд. грн). Було запропоновано та наголошено підприємствам надавачам-послуг посилити співпрацю з Саксаганським відділом державної виконавчої служби міста Кривий Ріг Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області та здійснювати спільні рейди до злісних боржників по опису майна за рішенням суду.

Отже, шановні мешканці Саксаганського району, щоб уникнути примусового стягнення заборгованості або відключення від систем газо-, водопостачання та водовідведення, виконком Саксаганської районної у місті ради звертається до Вас з проханням своєчасно розраховуватись за житлово-комунальні послуги, погашати заборгованість за попередні періоди та не допускати накопичення заборгованості у майбутньому.

Сплачуйте вчасно, щоб у Ваших домівках завжди було тепло і затишно!