Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

17 вересня - День рятівника «Скажи їм дякую!»

Такий соціальний флешмоб  було започатковано в одній з областей України:  після того як вогнеборці під час пожежі змогли врятувати з житлового будинку малу дівчинку. Перелякана, проте щаслива мати, тримаючи на руках замурзану, але неушкоджену доньку проводжаючи очами рятувальників сказала своїй малій: «Донечко, скажи дядям дякую».

17 вересня працівники Державної пожежно-рятувальної служби, аварійно рятувальних підрозділів та спеціальних формувань святкують професійне свято – День рятівника.

З нагоди професійного свята у приміщенні 14 державної пожежно-рятувальній частині 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області проведено урочистий захід.  Кращі представники частини отримали відзнаки виконкому районної у місті ради та обереги від представників духовенства 

Виконком Саксаганської районної у місті ради щиро вітає всіх працівників цієї нелегкої професії, та, приєднуючись до соціального проекту, дякує всім, хто ризикує своїм життям заради інших!