Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Увага!

Час не стоїть на місці, суспільство постійно перебуває у процесі вдосконалення всіх сфер життя, особливо у вік інтенсивного розвитку інформаційних технологій. Десять років тому ніхто не  міг передбачити, що від звичних черг до лікарів, магазинів, установ та органів, які надають послуги, виникнуть та налагодяться комунікації шляхом альтернативних методів. Умови, за якими громадяни вимушені були протягом періоду дії карантину на території України та міста вирішувати поточні питання довели, що ми дійсно почали не лише  дотримуватись особистої безпеки, берегти власне здоров’я,  а й раціонально організовувати та поважати свій час.

Наразі немає потреби витрачати час на довготривалі «походи» за консультаціями, довідками  чи послугами  до органів місцевого самоврядування.

Все, що потрібно громадянину - це мати телефон або засіб, для виходу до мережі інтернет і вирішити, коли зручно прийти для вирішення особистих питань до надавача послуг.

Для зменшення ризику інфікування громадян, заощадження часу та належної організації   робочого часу посадових осіб виконкому районної у місті ради, мешканцям пропонується попередньо записуватись за наступними номерами телефонів:

- до управління праці та соціального захисту населення: 405-74-87, 94-74-42

- до відділу реєстрації місця проживання громадян: 94-82-15

- до служби у справах дітей: 94-82-08

- до відділу ведення Державного реєстру виборців: 94-82-05

- з питань захисту прав споживачів: 94-82-07

 

До керівництва виконкому районної у місті ради можливо звернутись таким чином:

- електронною поштою ([email protected]);

- за телефоном «прямої телефонної лінії голови районної у місті ради» 948-200;

- письмово засобами поштового зв’язку на адресу: 50071, м.Кривий Ріг, вул. Володимира Великого, 32;

- залишати звернення у спеціальній скрині у фойе на першому поверсі будівлі виконкому.

         

Крім того, у приміщенні виконкому районної у місті ради здійснює прийом документів для надання адміністративних та інших публічних послуг територіальний підрозділ Центру адміністративних послуг «Віза» у Саксаганському районі. Консультації за телефоном безкоштовної «гарячої» лінії:  0-800-500-459, попередній запис до електронної черги  https://viza.kr.gov.ua