Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація щодо проведеного 12. 02. 2021 засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог

12 лютого 2021 року відбулося чергове засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог, на якому розглянуто 34 заяви мешканців району.

З урахуванням конкретних обставин, що склалися у родинах, комісією прийнято рішення щодо призначення житлових субсидій 17 сім’ям, з них: на понаднормову площу непрацездатним непрацюючим пенсіонерам, які проживають самі – восьми особам; з урахуванням фактично проживаючих громадян – трьом сім’ям; з середньомісячним сукупним доходом меншим, ніж розмір мінімальної заробітної плати – трьом сім’ям, з урахуванням купівлі протягом    12 місяців перед зверненням квартири на суму, яка на дату купівлі перевищує 50 тис. грн. – одній  сім’ї, з початку опалювального сезону – двом сім’ям.

Відповідно до чинного законодавства відмовлено у  призначенні житлової субсидії одній сім’ї.

Розглянуто 15 заяв щодо соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за місцем їх фактичного проживання.

Прийнято рішення щодо призначення щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання та оплату житлово-комунальних послуг восьми сім’ям, державних соціальних допомог –  шести сім’ям. За заявою отримувача припинено соціальну виплату одній сім’ї.

Також комісією прийнято рішення щодо внесення відомостей про одного заявника пільгової категорії та членів сім’ї до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, за місцем фактичного проживання.