Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Іскри творчості запалюють серця!

Культура — це простір,в якому проходить

                                                            людське життя від народження до смерті.
                                 

                                                                                                               М. В. Попович


09 листопада 2018 року в Міському комунальному закладі «Палац культури «Мистецький» Криворізької міської ради проведено урочисті привітання до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. На вищезазначений захід були запрошені представники трудових колективів закладів культури району.

З професійним святом присутніх привітала заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Леонідівна Скляр, яка побажала добра та злагоди, творчих здобутків і мирного неба. 

За плідну бездоганну працю, високий професіоналізм, особистий внесок в естетичне виховання зростаючого покоління, активну життєву позицію та з нагоди  Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагороджено найкращих представників культурної еліти району Почесними грамотами; Грамотами виконкому районної у місті ради; Подячними листами виконкому Саксаганської районної у місті ради; пам’ятними адресами.

Відділ культури виконкому Саксаганської районної у місті ради підготував подарунки для нагороджених і привітав людей, які несуть культуру до кожного серця, кожної душі. Хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!