Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Життя – це рух

   10.10.2014 в Центрі туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді «Мандрівник» відбулося урочисте відкриття гуртка з велосипедного туризму.

   На заході були присутні: Василь Володимирович Старовойт - заступник голови Саксаганської районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів влади, Тетяна Леонідівна Басова - заступник начальника управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, Інна Вікторівна Подкопаєва - начальник відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради,  Ірина Володимирівна Потоцька - директор Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді «Мандрівник», керівники та вихованці гуртків ЦТКЕУМ «Мандрівник», члени громадського об¢єднання «Адреналін», команда федерації екстремальних видів спорту України.

   Василь Володимирович Старовойт і Тетяна Леонідівна Басова вручили сертифікат та 10 велосипедів керівнику гуртка Олені Анатоліївні Троценко та вихованцям гуртка з велосипедного туризму.

   Вихованці гуртка подякували керівництву міської та  районної влади за ту увагу, яка приділяється розвитку туризму і спорту в нашому місті. І цей дарунок дав поштовх для розвитку велотуризму в Саксаганському районі і місті.

   Свято не закінчилося, а продовжувалося показовими виступами спортивно-туристичної естафети вихованців гуртків ЦТКЕУМ «Мандрівник» та команди федерації екстремальних видів спорту України.